Wat is er mogelijk…


Logo-MIJOQUI-Trans

Mijoqui Combi...

U kunt de verschillende diensten van Mijoqui ook prima combineren.

Bruiloft...

U gaat trouwen; u boekt mij als visagist voor uw bruidsmake-up, op uw vrijgezellendag verzorg ik een workshop wecycling en op uw bruiloft kom ik als schminker uw kleine gasten schminken.

Feest...

U geeft een (kinder)feest; ik kom uw gasten schminken en ik verzorg een workshop wecycling.

Bedrijven...

Voor bedrijven; u boekt mij als visagist om uw vrouwelijke werknemers een workshop dag make-up te geven. Deze workshop draagt bij aan een professionele presentatie van uw vrouwelijke werknemers. De workshop wecycling boekt u dan als teambuilding activiteit en op uw open dag kom ik als schminker uw bezoekers omtoveren tot tijgers, prinsessen en ......

Bij Mijoqui zitten we boordevol ideeën.

Vul uw wensen in op het contactformulier en samen bekijken we wat er mogelijk is.